Kids groeien, en dat is maar goed ook. Het kan echter ook een duur grapje worden en daar hebben wij bij Quanjel Snow Sports een oplossing voor. Het Quanjel Snow Sport Kids plan! Met ons kidsplan groeit het ski of snowboard materiaal met je kids mee. Je kunt gebruik maken van zowel nieuw als gebruikt materiaal. Je kunt jaarlijks het ski of snowboard materiaal met een vaste afschrijving inruilen. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe werkt het precies?

Als jij gebruik wilt maken van ons KidsPlan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt zowel nieuw als gebruikt ski of snowboard materiaal aanschaffen. Wij registreren ieder product apart, d.w.z. wij registreren schoenen, ski en snowboard niet als set maar als losse producten. Wij doen dit omdat de producten los van elkaar in te ruilen zijn. Is je snowboard nog goed, maar de schoenen te klein dan hoef jij de set niet in te ruilen maar kun jij de schoenen alleen inruilen. Dit geld uiteraard ook bij de ski’s. Heb jij meerdere kids die (gedeeltelijk) in het materiaal groeien dan kun jij alle kanten op.

Spelregels

Jij bent eigenaar van het aangeschafte materiaal. Jij bent niet gebonden aan bepaalde artikelen. Je hebt vrije keuze in het materiaal. Wij ruilen de door jou bij ons aangeschafte materialen (schoenen – Ski – snowboard) met een van tevoren afgesproken afschrijvingspercentage in. Wij ruilen de aangekochte materialen in, maar wij betalen geen geld terug. Het bedrag wat jij terug krijgt staat klaar voor je nieuwe aankoop. 1 In – 1 Out. Ruil jij materiaal in, dan moet jij ander materiaal uitzoeken. Dat is inruil. Schoenen voor schoenen. Board of ski tegen board of ski. Het in te ruilen materiaal mag niet defect zijn of excessieve gebruikers sporen vertonen. Wij houden ons het recht voor om meer af te schrijven of het materiaal niet in te ruilen. Ons KidsPlan kent geen maximumleeftijd. Wij verkopen jou graag je eerste ski- of snowboard materiaal maar ook het laatste ski- of snowboard materiaal. Koop jij gebruikt materiaal dan moet dit nog gebruiksklaar gemaakt worden. Jij kunt dit zelf doen of door ons laten verzorgen. Kosten hiervoor € 13.50. (Slijpen, repareren beleg, waxen, passend maken schoen binding en eventueel afstellen)