Kom Coronaproof en veilig Private Shoppen

Misschien wil jij wel onze mooie nieuwe kleding collectie komen bekijken, ski- of snowboard schoenen komen passen of heb jij interesse in onze uitgebreide collectie hardwaren, maar wil je niet in de drukte terecht komen gezien de huidige Corona crisis dan bieden wij jou de ultieme shopervaring!

Vanaf 1 November kun jij, naast de gewone openingstijden, ook gebruik maken van “Private Shopping”. Private Shopping geeft jou de mogelijkheid om aan te geven wanneer jij onze zaak wil bezoeken, ook eventueel buiten de reguliere openingstijden. Jij kunt een afspraak maken wanneer, hoe laat en waarvoor je onze zaak wilt bezoeken en wij zorgen dat iemand van ons team speciaal voor jou klaar staat.

Omdat wij jou ook de mogelijkheid geven om buiten de reguliere openingstijden onze zaak te bezoeken, vragen wij jou om minimaal 24 uur vooraf een afspraak te maken!

Kies je service - Stap 1 van 3
Private Shopping buiten
reguliere openingstijden
Maandag private shopping10.00 - 20.00
Dinsdag private shopping10.00 - 20.00
Woensdag private shopping10.00 - 20.00
Donderdag private shopping10.00 - 20.00
Vrijdag private shopping10.00 - 20.00
Zaterdag private shopping09.00 - 18.00
Zondag private shopping12.00 - 17.00